Sok chrzanowy wpływa na regenerację naskórka

Zimne sosy sporządzane z chrzanu i przecieru jabłkowego lub dżemu borówkowego czy żurawinowego szczególnie dobrze pasują do dziczyzny. Dobitym konserwującym dodatkiem do marynat czy kwaszonych warzyw są liście i korzenie chrzanu. Efektownym przybraniem pieczonych lub gotowanych mięs mogą być wiórki — długie, cienkie paseczki utarte ze świeżego korzenia. Chrzan pasuje nie tylko do mięsa, ale i do potraw rybnych, z jaj, a nawet do tłustych, twardych serów. W HIGIENIE OSOBISTEJ I KOSMETYCE. Sok chrzanowy używany bywa zazwyczaj do częstego rozjaśniania piegów i plam na twarzy, wpływa też na lepszą regenerację naskórka.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Hej, bardzo serdecznie chciałbym zaprosić Cię do lektury mojego bloga, który poświęcony jest mieszkaniom. Mam nadzieję, że czas tu spędzony nie będziesz uważał za zmarnowany, a wręcz odwrotnie, za bardzo dobrze spożytkowany!
© Wszelkie prawa zastrzeżone